A la proteccón solar, hi ha un gran nombre de sistemes, que s'adapten a totes les necessitats, tant estètiques com pràctiques. El tendal és un bon aliat contra la calor de l'estiu. Una pantalla que ens protegeixi de la radiació solar, alhora de donar-nos més confort, també ens ajuda en l'estalvi energètic de la nostra llar. Diversos estudis han demostrat, que s'evita fins a un 80% el nivell de radiació solar que arriba a l'interior de casa.

Tots els nostres tendals poden ser motoritzats o automatitzats.
Motorització Somfy.

*Click al nom per veure models Braç invisible
El sistema de braços articulats proporciona la protecció, confort i decoració del tendal, però sense cap obstacle, deixant lliure i aclarida la zona que cobreix. Hi ha diversos models segons la superfície a cobrir.
Monobloc
L'sistema monobloc, és un sistema de braç invisible muntat sobre barra de 40 o 50 mm. per cobrir grans façanes. Permet posar més punts de fixació per donar robustesa a la instal · lació. L'suport del braç és independent del suport que fixa la barra d'enrotllament, el que permet posar braços addicionals o col · locar en un altre posició, repartint així la força d'extensió dels mateixos.
Classic
És un model de tendal tradicional els braços estan fixats a la paret i proporcionen protecció solar a les finestres, terrasses interiors, balcons i vidrieres..
Teló
Los distintos modelos de verticales están diseñados para la protección contra el sol y el viento en los balcones, ventanas y cristaleras, proporcionando además intimidad y decoración al espacio que protegen.
Cofre
Són tendals de braços extensibles. El seu acurat disseny l'integra perfectament en la decoració de qualsevol façana. El seu calaix tancat oculta i protegeix el teixit i el mecanisme del tendal de la brutícia i els agents atmosfèrics, prolongant així la seva vida útil. Hi ha diversos models segons la superfície a cobrir.
Garden
Aconsegueix la funcionalitat d'un sostre de lona corredissa amb les clàssiques ones que atorguen elegància a l'espai cobert. Els laterals poden ser protegits del vent i el sol amb un tendal tendal baixant
Lateral
Els diferents models de verticals estan dissenyats per a la protecció contra el sol i el vent en els balcons, finestres i vidrieres, proporcionant a més intimitat i decoració a l'espai que protegeixen.
Cortina
Solució per balcons irregulars. La clàssica cortina que cobreix els balcons lliscant mitjançant cúries per un carril d'alumini. Molt fàcil instal·lació.
Capota
Per la seva funcionalitat, prestacions i estètica la capota és la solució ideal per cobrir finestres i portes tant d'habitatges com d'establiments. La seva àmplia gamma fa de cada capota un model exclusiu, al mateix temps que un reclam publicitari.
Cover
Són tendals per superposar a altres estructures (sostres fixos o mòbils, lluernes, estructures d'avanç ...). Produeixen tensió mitjançant pistons de gas aconseguint que la lona estigui tensa en qualsevol punt del recorregut.
Lona piscines
Cobrint la seva piscina amb una lona apropiada podrà mantenir l'aigua en bones condicions tot l'hivern, sense necessitat de netejar cada temporada i estalviant en productes químics. El sistema d'ancoratge de la lona a la vora de la piscina evitarà a més que es produeixin accidents infantils per caigudes a l'aigua.
Sostres mòbils
Sostre amb fulles lliscants. Amb doble vidre o de policarbonat i completament estanc. Pot recolzar-se en una, dues, tres o quatre parets, o lliure sobre quatre pals. Se li pot aplicar un tendal superior pla (Cover 4000 i Cover 6000)
Canvi de lona
Podem renovar la lona del seu tendal. Li confeccionem a mida la lona per poder gaudir del seu tendal com nou. Confecció en fil Tenara, amb les màximes garanties de qualitat i durabilitat. 

Promocions

Pintura Plàstica Interior 25 Kg. 19,90 €
Pintura ECOLOGICA 4 l. 30 colors a partir de 26.90 €
Promoció especial en el Sistema Tintomètric
Oferta Laminat des de 13,90€ m2
Promoció ¡Enrotlla't amb Flexol!
Flexol Multicolor, liquidació fins fi existències
Fundes nòrdicas infantils. Descomptes especials.
Promoció tot l'any! Nòrdics